vineri, 30 decembrie 2011

Harghita Bai

Luna Decembrie 2011 a fost una destul de calduroasa si nu ne-a adus zapada celor mai multi dintre noi. Din acest motiv am facut o mica vizita la Harghita Bai, unul dintre cele mai reci locuri din tara. Asa cum ma asteptam, aici ninsese binisor, suficient pentru a schia pe partiile din statiune, ori pentru a face sanius in locurile potrivite pentru aceasta.
Cat am stat in Harghita Bai, vremea a abundat in ceata si nori, fiind foarte rare ocaziile in care am putut vedea soarele sau cerul albastru.






Partia de schi Csipike a fost destul de aglomerata, chiar daca nu are decat 400 de metri lungime.

Harghita Bai - Partia de schi Csipike

Harghita Bai - Partia de schi Csipike

Harghita Bai - Partia de schi Csipike

Harghita Bai - Partia de schi Csipike
Harghita Bai - Partia de schi Csipike



Harghita Bai - Partia de schi Csipike

Daca la partia Csipike instalatia de teleschi era functionala, nu acelasi lucru il pot spune despre instalatia de la partiile Kossuth, unde lungimea traseului este ceva mai mare, pe mai multe partii (Kossuth, Kossuth 2, Kossuth 3), iar pe partie nu parea sa se fi aventurat decat cativa amatori de snowboarding.


Instalatie teleschi partie Kossuth - oprita

In schimb, cei mici se pot distra de minune langa partia Csipike, unde se poate face sanius pe drumul care duce spre partiile Kossuth. Tot in statiune te poti distra cu o  motosanie inchiriata sau la patinoarul in aer liber.
Tot aici se afla si cateva restaurante, pot spune despre cel pe care l-am vizitat ca are preturi rezonabile. Evident, aici se pot gasi si colaci secuiesti, vin fiert, plus alte specialitati traditionale.

In ultima zi de sedere am reusit sa vad si soarele.











Recomand acest loc si celor care cauta racoarea pe timpul verii. Relieful permite plimbari lejere imprejurul statiunii, oferind privelisti deosebite.
Mai jos puteti vizualiza un album cu mai multe fotografii de la Harghita Bai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...